Veilig en verantwoord je motorrijbewijs halen in Utrecht?

Dat doe je natuurlijk bij de #1 Motorrijschool Hallo Moto

Beste Motorrijschool van Utrecht

Motorrijschool Hallo Moto is beoordeeld als beste motorrijschool van Utrecht

5/5
5/5
5/5

Veilig en verantwoord!

Altijd al je motorrijbewijs willen halen?
Begin dan vandaag nog!

Altijd al gedroomd van een motorrijbewijs? Bij motorrijschool Hallo Moto in hartje Utrecht ben je verzekerd van goede begeleiding en een motoropleiding die geheel bij jou past. Bij motorrijschool Hallo Moto heb je de keuze uit een spoedcursus of een regulier traject met losse motorrijlessen waarbij je zelf het tempo kunt bepalen.

Motorrijschool Hallo Moto maakt het nu nog aantrekkelijker. Neem je samen met een vriend of vriendin motorrijles op dezelfde lestijden dan krijgen jullie een duo korting van maar liefst 100,- euro per persoon op de normale pakketprijs! Waar wacht je nog op? Bel je vriend of vriendin vandaag nog en begin jullie avontuur samen!

Waarom jij je motorrijbewijs moet halen bij
Motorrijschool Hallo Moto?

Leerlingen aan het woord

Mike Wessels
Mike Wessels
Read More
Wat heb ik hier fijn motorrijles gehad. Ersan is niet alleen een ontzettend goede instructeur, maar ook een mooi mens. Hij weet zeer goed uit te leggen hoe je defensief moet rijden en legt alles rustig en duidelijk uit. Uitstekende communicatie, goede motoren en altijd een vriendelijk woord. Het is bijna jammer dat ik mijn rijbewijs in 1x gehaald heb ;-). Zeer aan te bevelen als rijschool.
Mark Waterreus
Mark Waterreus
Read More
Heb hier een opfriscursus gedaan na zo'n kleine 12 jaar niet gereden te hebben. Ersan is een zeer kundige, geduldigde, rustige en vooral gezellige rijinstructeur. Hij nam de tijd, liet alle regels nog even de revue passeren en zorgde ervoor dat we met een goed gevoel zelfstandig de weg weer opkonden. Een aanrader!
Dew Driessen
Dew Driessen
Read More
Goede informatie, uitstekende communicatie maar toch wel als belangrijkste: Het plezier dat je hebt met het lessen voor je motorrijbewijs. Ersan is in voor een geintje terwijl hij ondertussen heel veel aandacht besteedt aan defensief rijden en het aanleren van goede gewoontes. Fijne sfeer voor, tijdens en na de lessen. Goede spullen die je mag lenen. Motoren prima in orde. Zeer aan te bevelen!
Donna Rissa
Donna Rissa
Read More
Ersan is een hele fijne rij-instructeur. Hij legt alles heel duidelijk en rustig uit en is geduldig. Hij ziet je echt en je bent zeker geen ‘nummer’, wat ik enorm kan waarderen. Hij neemt echt de tijd voor je. Ik heb nét mijn derde rijles achter de rug en leer de motor steeds een beetje beter kennen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik alweer uitkijk naar de volgende les!
Bouchra Louakili
Bouchra Louakili
Read More
Met heel veel spanning toch de stap gezet om motorrijlessen te nemen. Als vrouw ga je dan op zoek naar een instructeur die ook het geduld heeft om vrouwen les te geven☺️. Ik kwam bij Hallo Moto terecht en inmiddels sta ik versteld van wat ik al kan op de motor. Alles wordt helder en vol enthousiasme uitgelegd. Er is ruimte om fouten te maken en tijd om je fouten te verbeteren. Zolang je goed luistert en alle aanwijzingen opvolgt zul je met succes slagen voor je examens.
Myrte Van Den Heuvel
Myrte Van Den Heuvel
Read More
Super fijne Motorrijschool. Voor de verjaardag van mijn 2 broertjes een motorrijles cadeau gedaan bij Ersan. Zij hebben een super leuke ervaring gehad mede door het enthousiasme wat Ersan heeft en overbrengt. Ersan is kundig, legt goed, rustig en duidelijk uit, geeft complimenten als het goed gaat, geeft sturing waar het nodig is en geeft op een fijne manier feedback. Al met al een dikke aanrader!Ik kwam bij Hallo Moto terecht en inmiddels sta ik versteld van wat ik al kan op de motor. Alles wordt helder en vol enthousiasme uitgelegd. Er is ruimte om fouten te maken en tijd om je fouten te verbeteren. Zolang je goed luistert en alle aanwijzingen opvolgt zul je met succes slagen voor je examens.
Natasha Donatz
Natasha Donatz
Read More
Enthousiaste instructeur die het beste uit zn leerlingen wil halen...petje af, diepe buiging
Tymo van den Heuvel
Tymo van den Heuvel
Read More
Perfecte rijschool! Alles word rustig uitgelegd en er word echt tijd voor je genomen. Verder is het een hele leuke man met veel humor tussendoor, terwijl hij je ook echt wat wilt leren. Echt een aanrader!
Sharon Sarah
Sharon Sarah
Read More
Ik raad iedereen deze rijschool aan voor wie zijn motor rijbewijs wil halen! Goede rij instructeur, legt alles heel goed uit en is heel sociaal. Hij stelt je gelijk op je gemak.
Abdullah Taskan
Abdullah Taskan
Read More
Altijd al motor willen rijden, na paar jaar eindelijk stap kunnen nemen. Achteraf gezien t juiste stap. Kon me geen betere rijschool wensen. Duidelijk, specifiek, doelgericht, maar daarnaast ook grappig, flexibel en meedenkend. Alle competenties wat je maar kan zoeken. In 2 weken geslaagd voor alles dankzij een top instructeur. Zeker een aanrader voor als je een motorrijschool zoekt!!!
Luke Voorneveld
Luke Voorneveld
Read More
Wat deze motorrijschool onderscheid van alle andere is de tijd die Ersan voor je neemt om je zo goed en veilig mogelijk de weg op te sturen. De uitleg is heel duidelijk. Je merkt dat Ersan passie in zijn vak heeft en dat zorgt voor een fijne verstandhouding tussen jou en de instructeur, want iemand die zijn werk met passie doet heeft in mijn ogen al een grote voorsprong in mijn keus naar een goede rijschool. Er is voor en na de les altijd wel tijd voor een evaluatie en een bakje koffie en daaraan merk je gewoon dat Ersan echt wilt dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Ik zou deze rijschool zeker aanraden aan iedereen die er aan denkt zijn rijbewijs te halen. Ik ben zeer tevreden
Previous
Next

Lees onze reviews op

Lees onze reviews op

Volg ons ook op

Volg ons ook op