Jouw motorrijbewijs halen begint hier

1/2 CBR examen AVB

Verkeersschool Hallo Moto geeft motorrijles met de beste motorinstructeurs en afgestemde lesmotoren voor alle categorieën. Na het behalen van je motorrijbewijs en de cursus filerijden die is inbegrepen in je lespakket, kan je in alle omstandigheden zelfverzekerd, veilig en vlot deelnemen aan het verkeer. Voor het motorrijbewijs dien je twee praktijkexamens af te leggen

Het praktijkexamen “Voertuigbeheersing” AVB.

Tijdens de motorrijlessen van deze module leer je de motor te beheersen op het oefenterrein naast Motorrijschool Hallo Moto. Je leert twaalf bijzondere verrichtingen waarvan er op het examen 7 worden gevraagd te laten zien.

Nog 1 examen en je hebt je motorrijbewijs op zak

2/2 CBR examen AVD

Het praktijkexamen “Verkeersdeelneming” AVD.

Tijdens de motorrijlessen van deze module leer je veilig met de motor door het verkeer te rijden. Je doet ervaring op in alle verkeerssituaties.
Je kunt uiteraard zelf kiezen wat voor soort praktijkopleiding je wilt volgen. Spoed of regulier, alles is mogelijk. Een motorles duurt altijd 2 uur en kan met één of 2 leerlingen tegelijk plaatsvinden.

Tijdens de opleiding mag je gebruik maken van je eigen goedgekeurde, beschermende kleding. Mocht je die niet hebben, dan hebben wij een assortiment beschermende kleding en helmen waar je kosteloos gebruik van kan maken.

“Life is not about waiting for the storms to pass: it’s about learning how to ride in the rain!”

- Ersan Karakilic

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief